Jogi nyilatkozat

Találatok: 82

Bér Község Önkormányzata (továbbiakban Önkormányzat) https://www.ber.hu domain alatt található weboldalán és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Önkormányzat a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért a felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják. 

Az Önkormányzat honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó/ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

Az Önkormányzat kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az Önkormányzat honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, további felhasználást és hasznosítást az Önkormányzat kizárólagos jelleggel fenntartja, az Önkormányzaton kívül eső személyek kizárólag az Önkormányzat előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.

Bér Község Önkormányzata

Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.